Προς:   τον πρόεδρο κ. Σ. Ζαννιά
τον έφορο αγωνιστικού κ. Π. Θεοδωρόπουλο    


Αγαπητοί φίλοι,  

Αμέσως μετά την επιστροφή τους από το Πανελλαδικό της Γ' ένωσης, δύο γονείς της ένωσης μας, ο κ. Ν. Κανελλόπουλος και ο κ. Γ. Σακελλαρίδης επικοινώνησαν μαζί μου για να με ενημερώσουν ότι τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει το δέκατο έτος της ηλικίας τους, μπορούν να συμμετάσχουν στα 14άρια. Την πληροφορία τους έδωσε ο κ. Ζαννιάς, που επίσης είπε ότι εκ παραδρομής η προκήρυξη έγραψε λάθος τις επιτρεπτές ηλικίες.  

Θεωρώ ολίσθημα οι έφοροι αγωνιστικού να πληροφορούνται τις σοβαρές αλλαγές μέσω γονέων και όχι με την ορθή διαδικασία. Ακόμα περισσότερο, εφόσον λίγες μέρες πριν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, έθεσα με έμφαση αυτό το θέμα στον κ. Θεοδωρόπουλο και στην τεχνική διεύθυνση (κ. Παπαχατζή και κ. Μουλιανιτάκη), οι οποίοι μου τόνισαν ότι είναι ένα θέμα που θα αρχίσει να συζητείται στα τέλη της χρονιάς.  

Παρακαλώ θερμά και με έμφαση να μου επιβεβαιώσετε την πληροφορία, ώστε άμεσα να φέρω το θέμα στο Δ.Σ. της Η' Ένωσης και να κάνουμε την σχετική εναρμόνιση. Σε περίπτωση λάθους του κ. Ζαννιά, παρακαλώ ενημερώστε μας πότε τελικά θα συζητηθεί το θέμα.    

Φιλικά   Κώστας Κουτσάφτης Έφορος Η' Ένωσης
ΠληροφορίεςΠληροφορίεςΠληροφορίες
 • Διεύθυνση

  Λητούς& Ακτής 1
  Καβούρι - Βουλιαγμένη,16671

  Ακολουθήστε μας

 • Επικοινωνία

  phone icon

  www.iaenosi.gr
  sitemap
 •  
Φιλοξενία & Υποστήριξη : Level TGP © 2017 | web hosting & web development solutions